CHAPO'S ZUID

CHAPO'S ZUID Chapo's Zuid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1778 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chapo's Zuid. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 17:01 Levering een half uur vroeger, maar super vriendelijk. Eten is super lekker!
24 mei 2022 om 23:09 Alles lekker en in orde MAAAAAR. ..ruim 30 minuten te vroeg geleverd. Was bewust gekozen vr levering om 19u wegens bezet tot dat uur. Dus het eten dat er zóveel vroeger dan gevraagd was, moest meer dan een half uur wachten.
23 mei 2022 om 19:21 Bezorger was een half uur vroeger dan ik had aangegeven? :p Eten was wel al wat koud, maar een beetje opgewarmd en was prima. Had ook een ijsje besteld, maar die hadden ze niet meer en kreeg B&J ijsje van €5 en 300ml meer, mega vriendelijk!!!
23 mei 2022 om 11:01 Lekker eten en vlotte levering!
21 mei 2022 om 17:15 The delivery was faster than we expected, and is it just me or porttion of chili con carne plato getting smaller?
21 mei 2022 om 17:15 Ik ga normaal altijd bij de Chapo's aan de beestemarkt en daar is het echt heel lekker. Maar deze was eigenlijk niet lekker. Ik heb het niet opgegeten...
19 mei 2022 om 20:18 Duurde 1,5 uur langer om te leveren dan vermeld stond. Eten was al wak en koud. Erg teleurgesteld!
19 mei 2022 om 16:25 Spijtig genoeg 40 minuten te laat. Bestelling goed op voorhand geplaatst, toch veel te laat. Eten zelf was wel nog warm.
18 mei 2022 om 19:48 Vlees was een beetje droog voor mij
17 mei 2022 om 22:12 Nice food! Takes too long to arrive, though. Plz fix!
17 mei 2022 om 13:21 Super delicious. Very large lunch burrito. Definitely ordering again.
16 mei 2022 om 0:10 Jammer dat het zo lang duurde. Hierbij hebben we ook een foute bestelling gehad. Een andere inhoud van de burrito terwijl er chili con carne gevraagd was. Los daarvan was het wel lekker.